PRB

Rekisteriseloste

Säännöt

Merch

 

Millai Pori Rolling Brigade perustettii?

No se oli sellane lovestory, tiätteks. Syksyl 2013 Sorje (Queen George) oli alottanu Poris opiskelut ja jättäny siten pakost Tampere Roller Derbyn taaksee. Sit hän tietty haikeen murehti ku Poris ei ollu omaa derby joukkuet mis vois jatkaa harrastust. Siin harmitelles oli sit tiätteks oma joukkuee perustaminenki käyny mieles.

Queen George
Queen George  Kuva: Jonna Seppänen


Samaa aikaa toisaal Tanja (Chick Norris) mietti et ny pitää ottaa selvää lähialueide derby-tarjonnast, lajin harrastamine ku oli mieles pyöriny jo pari vuat.  Tanja olis ollu valmis harrastamaa vaik kauempanaki tultuaa siihe tuloksee et Poris tai lähimain ei tätä upeet lajii ollu tyrkyl. 


Sit mone tunni netis pyörimise jälkee löyty joltai keskustelupalstalt juttuu, et täl suunnal joskus aikasemminki oli ollu ihmisil kiinnostust lajii kohtaa ja yks ihmine oli asiaa yrittäny ajaa eteenpäinki, mut homma ei sit ollu sen enempää jostai syyst edenny. No, Tanja aatteli ottaa yhteyt tähä tyyppii. Eikä muutaku sähköpostii menemää, ja jo hetke pääst tuliki takas viestii. Pori suunnalt oliki kuulemma just joku muuki (Sorje) ottanu yhteyt hänee. Sit ei muutaku yhteystiedot vaihtoon ja äkkiä yhteys tähä Sorjeen.


Viestii tuli välittömäst takaisi innostunu vastaus! Likat kirjotteli siin pari päivää aiheest, ja päättivät nähd Sorjen tykön. Tanja ja Sorje tuli heti hyvi juttuu. Sorjelt löyty tietoo lajista ja toimintatavoista, Tanjalt sit taas tietoo yritys-/yhdistystoiminnast ja intoo uude luomisee. Päättivät sit lyödä hynttyyt yhtee ja perustaa oma seura!

12
Chick Norris Kuva: Jonna Seppänen


Pari viikkoo myöhemmi pidettiinki jo perustamiskokous ja hoidettii paperit kuntoo! Sit kaikki lähti nopeest ”rullaamaa”. Tuntu iha hullult ku oltiin radios haastattelus ja lehtee tehtii juttu. Ihmiset alko kiinnostuu meist ja yhteydenottoi tuli. Pia meit oli jo pieni porukka kasas ja ensimmäine salikin oltii saatu vuokrattuu. Siit pikkuhiljaa väkimäärä on sit kasvanu, nyt meit on jo parikymment ja syksyl alkaa taas uus fresarikurssi.

10689698_10153580002247366_3517096935095798814_n
Päättäväisyydel ja suurel innol lajii kohtaa synty Pori Rolling Brigade! Sillai kai.

 

prb_logo_header