Pöröpäivyri: Nyt tulee rankkuu

Takana on kaksi sääntöluentoa ja kaksi ihan vaan meen fresareiden kesken pidettyä sääntöihmettelyä (kakun kanssa). Sääntöihin on alkanu tulemaan jopa jotain järkeä. Perusasiat kuten ”älä riisu suojia” ja ”kaikesta tulee penaltyy paitti siitä ei tuu” on aika selviä.

kuva 1 (450x600)

Tässä se on! Syy kaikkeen vaivaan ja vääntämiseen, joka on meidän kaikkien omaksi parhaaksi. 74 sivua poikkeuksia. Musta kohta 7.2.1.1.4.1 on aika selvä. Varsinkin kun katsoo vielä huomautukssen kohdasta 9.3.3. Joo tää on vissii naisten peli.

 

kuva 2 (600x450)  Tämmöstä hienoa lautaa ollaan sääntöluennoilla käytetty.

 

Joukkueessa (jamin aikana) nyt ainakin on neljä blockeria, joista yks on pivot (raitakypärä) (pelissä rosterissa 14) (jos radalla o vähemmä pelajii ku jami alkaa ni voivoi ja jammeri saa kaks pistettä ekasta ohitetusta sit ku ollaa pistekierroksel)  Sitten on yks tähtityyppi, pisteentekijä, läpitunkija eli Jammeri.

kuva 3 (600x450)

 

Joukkueita pitää olla kaks et voidaan pelata( huu…). Pakassa pitää olla molemma joukkuee pelajii et sellane o. Pakassa ei voi ol yli 3 metri pääs toisistaa ja yli 6 metrii ni et oo enää pelis. Enempää en ala tässä selostamaan. Paitti et ku mää oo nro 55 ni se pitää näkyy! 55 pitää olla selkeesti mun paidassa ja sitte joko käsis taiii sit kypärä molemmil puoli. Sit tuomari huutaa White (tai black) five five ku saan penaltyy.

kuva 4 (600x450)  kuva 5 (450x600)

Paperien ja lautojen lisäks ollaan tietty katottu pelejä ja pelattu puhelimella sääntöpeliä. Pelien kattominen on hauskaa vaikka ei niistä vielä oikeen tie mitä pitäs seurata. Puhelimen sääntöpeli on useimmiten väärässä ja me muut oikeessa. Muuten on hyvä peli. 😀

Sääntökoe olisi ensi keskiviikkona. Sitä kohti mennään Test O’Maticia tahkoten.
kuva 6 (338x600)

 

Pöröfakta: En oo koskaa tienny minkää urheilulaijin oikeita sääntöjä.

 

Viiksistä viis,
Pörökatti #55