Pöröpäivyri: Hammafta puvven

Tai siis oliskin hammasta purren. Nyt on meinaan suojat välissä! Apuaaa… Oon jännittäny hammassuojien laittoa tosi paljon, koska ajatuskin on yrjö.

5Kuva1 (600x299)

Ostin itelleni Casallin hammassuojat Stadiumilta, koska sattu olee alennuskuponki sinne. Se ei välttiisti ollu hyvä idea koska noi on aika super suuret. Tai siltä musta ainakin tuntuu.

Muovaaminen onnistui suht hyvin kun oli hammasuojatietäjä eli oma miesytävä mukana keittopuuhissa. Ei vaan muuten istu tähän suun kokoon.

5Kuva_2 (406x600)

Tältä näyttä kun pörökatti puree muovii. Muotoilu oli tosi äklön tuntusta ja siinä jo tuli vähän sellanen -nää on isooot- meininki. Menin kuitenkin treeneihin noilla. Treenien aikana suojat vähän laajeni lisää ja oli epämukavat. Kylhän ne silti toi lisää sellasta suojan tunnetta et uskaltaa pistää vauhdiks. Joukkuetovereitten hampumuovit oli jotai puolet pienemmät. Leuat mulla oli kipeet joku neljä päivää treenien jälkeenkin. Lopputulos = osta uudet hammassuojat. Osta sisut (mielellää turkoosit). Päätetty.

Muttamutta niitä ootellessa puvvaan hammfta näitä vasten ja annetaan harjotusten jatkua! Ihan hyvinhän meillä jo tiiminä menee! Eka kertaa pakkaharjotuksiinkin viimeksi päästiin.  🙂

5Kuva3 (600x159)

Pöröfakta: Ylhäällä 16 hammasta

Viiksistä viis

Pörökatti #55

Jätä kommentti

Tietosuojavarmistus * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.